Framgång kan vara att växa med LUST

I det här fallet står LUST för Lönsam Uthållig Snabb Tillväxt, och det är en avgörande framgångsfaktor för hur bra ditt företag ska lyckas.

Många företag växer tillfälligt, men att forsätta växa år efter år med bibehållen lönsamhet – det vär den riktiga utmaningen. Det är dessutom kravet för att få lov att kalla sig ”Snabbväxare”.

– Snabbväxarna är de riktiga essen. Den typen av företag skapar många nya jobb och bidrar till näringslivets förnyelse och utveckling, säger Thomas Ahrens som är grundare till Ahrens Rapid Growth.

Efter många års erfarenhet av att analysera och arbeta med snabbväxande företag har vi på Ahrens bra koll på varför vissa företag lyckas och andra inte. Här på vår blogg kan du få heta tips, samla tillväxtnycklar och lära dig ta förbi tillväxtfällorna. Och så vill vi så klart veta vad du tycker.

Lennart Bengtsson
Lennart har under många år jobbat med Ahrens University och har påverkat hundratals spännande tillväxtföretag och än fler tillväxtledare i sin gärning. Nu hjälper Lennart företagare att växa under eget paraply: www.elitaren.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 + 6 =