GOD FORTSÄTTNING!

Jag läste rubriken ”Njut nu av helgerna, snart börjar skitåret” på ledarplats i Di den 22/12. Vi tackar Di för detta och konstaterar att har den tidningen väl bestämt sig för att det skall bli lågkonjunktur så viker de inte en tum. Personligen har jag en något mer positiv syn på 2013.

På Ahrens & Partners lägger vi ett riktigt bra år bakom oss. Vi har haft förmånen att få jobba med många intressanta och spännande företag och naturligtvis alla dessa fantastiska människor som lever i snabbväxar-världen.

Vi vet av erfarenhet att det är när alla andra hukar som de största möjligheterna öppnar sig. Det är då man kan rekrytera de bästa medarbetarna, hitta nya lokaler på bra lägen, köpa maskiner och utrustning till fördelaktiga villkor, osv.

Vi passar på att tacka för förtroendet under 2012. Under 2013 kommer vi att flytta fram våra positioner ytterligare och hoppas vi får tillfälle att träffa er på något av alla våra event som vi planerat. Låt oss jobba tillsammans för att se till att det nya året inte skall bli ett skitår – utan ännu ett toppenår!

Bästa hälsningar

Michael Engström

Ahrens & Partners

Michael Engström
Michael är VD, delägare och tillväxtkonsult på Ahrens & Partners. Han började karriären som säljare och gick snabbt vidare till säljchef, produktchef, marknadschef och har varit VD för tre bolag. I 14 år har han bott och arbetat utomlands, Danmark, Holland, Tyskland och USA. Han har också provat på många olika branscher, från papper till mätutrustning för optisk media. Michael har läst ekonomi och marknadsföring på Lunds universitet och har en MBA från universitetet i Sheffield.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × fyra =