Har du Ledarego?

I tillväxtföretag finns sällan tid att utveckla sig eller sin ledarstil genom att gå på kurser eller studera sig själv. Därför är god självkännedom och förmågan att lära av erfarenheter ”in action” en styrka i den miljön. Vi brukar kalla det för Ledarego och här hittar vi egenskaper som avgör vilken ledarstil individen har, hur tydlig han eller hon är som ledare och huruvida hen motiverar sig själv eller behöver bekräftelse.

Tillväxtledare har utpräglade Ledarego-egenskaper och särskiljer sig från andra inom ytterligare fem specifika områden. Det är det som gör att de lyckas skapa och driva tillväxt långsiktigt, uthålligt och snabbt – och gång på gång.

PDF Förmågan att skapa tillväxtHur starkt är ditt Ledarego?

Nu kan du kolla hur starkt Ledarego du har och vilka som är de 10 kritiska egenskaperna för att skapa tillväxt.

Klicka här för att ladda ner rapporten och göra självdiagnosen: Förmågan att skapa tillväxt – Har du egenskaperna som krävs för att starta en tillväxtresa.

 

 

 

 

Lars Diethelm
25 års arbete i och med snabb tillväxt och exponering för hundratals tillväxtföretag har satt sina spår. Lars ser tillväxtmönster och tillväxtmöjligheter som få och brinner för att förverkliga företagens tillväxtdrömmar. Som tillväxtkonsult inom Ahrens & Partners får han många möjligheter att bevisa vad han går för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − tio =