Hitta hemligheten för tillväxt på Mallorca

hitta hemligheten för tillväxt

Alla (de flesta) entreprenörer vill växa sina bolag, många kör fast, vissa lyckas. Det intressanta är att de som lyckas tänker och agerar annorlunda. Ofta är deras handlingar rent av kontraintuitiva. Och det fungerar!

Ta till exempel frågan om fokusering Vs breddning. ”Vi behöver fler ben att stå på om ett viker”, säger många. Tillväxtföretagen gör tvärtom. De fokuserar hårt. De blir bäst på en sak vilket gör dem mer konkurrenskraftiga, enklare att skala och bättre rustade vid lågkonjunktur.

Ta ditt bolag förbi tillväxthindren

Det finns flera sådana hinder för tillväxt som brukar sätta käppar i hjulet för företag som vill växa. Men det finns också pusselbitar och metoder som kan ta dig förbi hindren – bara du kände till dem.

Det här är temat för vår resa till Mallorca i oktober. Där arbetar vi med dig och likasinnade entreprenörer under en helg. Du får tillväxtskaparnas hemligheter; tankesätt, metoder och verktyg. Och du får applicera dem på ditt företag.

För även om du lyckats bygga en fungerande verksamhet så finns det förmodligen pusselbitar du inte känner till (i alla fall om ditt företag inte växer i den takt du vill). Annars skulle du nog som handlingskraftig och orädd entreprenör gjort dem redan!

En helg på Mallorca för att fokusera på ditt bolag

Du brinner förmodligen för ditt bolag och antagligen kör du på rätt hårt. Kanske har du dåligt samvete för att du inte lägger mer tid på utveckling? Många företagare vi träffar vill men hinner inte lägga den tid som behövs för att ta sitt företag till nästa steg.

Därför anordnar vi en resa till Mallorca. Unna dig att ta en paus från allt som stör. En paus där du kan prioritera din och ditt bolags utveckling. En helg där du får hänga med oss och andra likasinnade entreprenörer.

Du får:

  • Tankesätt och metoder som är få förunnat – tillväxtentreprenörernas hemligheter
  • Praktiska verktyg och tips för hur du GÖR tillväxt i praktiken
  • Exempel och erfarenheter från oss (Lars och Michael som hjälpt 100-tals företag att växa under de senaste 20 åren)
  • Injektion och fördjupning

Det är vanligt att åka på kurs och bli inspirerad, eller överväldigad för den delen. Men det sätter sig inte. Här gör vi annorlunda. Här har du chansen att gå på djupet och applicera metoderna på ditt bolag, för att kunna behålla kunskapen långsiktigt.

Som bonus får du göra det i en fantastisk miljö med möjlighet till spännande träningsformer och naturupplevelser.

Dessutom har du tillgång till Honja Future Educations onlinekurser för företagare.

Resan arrangeras av oss på Ahrens tillsammans med Honja Future Eductation.
Här kan du läsa mer och anmäla dig: Live event på Mallorca

 

Michael Engström
Michael är VD, delägare och tillväxtkonsult på Ahrens & Partners. Han började karriären som säljare och gick snabbt vidare till säljchef, produktchef, marknadschef och har varit VD för tre bolag. I 14 år har han bott och arbetat utomlands, Danmark, Holland, Tyskland och USA. Han har också provat på många olika branscher, från papper till mätutrustning för optisk media. Michael har läst ekonomi och marknadsföring på Lunds universitet och har en MBA från universitetet i Sheffield.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 13 =