Öka din försäljning med Säljkanonen™

säljkanonen

De senaste veckorna har vi skrivit mycket om försäljning här på bloggen. För den som vill växa sitt företag måste öka försäljningen. Så enkelt är det. Alla fungerande företag säljer förstås redan. Men för att bli en tillväxtskapare krävs mer än ”det vanliga”.

Vi på Ahrens har under 20 år utvecklat metoder i samarbete med de mest snabbväxande företagen i Sverige. Dessa bolag arbetar mer systematiskt och fokuserat med försäljning än andra. Och för att lära ut vad dessa företag gör annorlunda har vi tagit fram Säljkanonen™.

Säljkanonen är en metod som hjälpt 100-tals företag att vässa sin säljstrategi och nå bättre säljresultat.

Workshop: ta fram säljkanonen för ditt företag

Säljkanonen är en tre-stegs-metod som ser till att ni:

  1. Siktar in er på rätt kunder
  2. Laddar med rätt erbjudande och
  3. Skjuter – får igång och följer upp säljarbetet

Metoden är supereffektiv i all sin enkelhet. Men det finns en utmaning – att omvandla vad de tre stegen innebär i praktiken och för det egna företag.

Därför erbjuder vi sedan många år Säljkanonen som en företagsspecifik workshop. I en sådan workshop tar vi fram säljkanonen för ditt företag. Ni får tydlighet kring era idealkunder, deras svordomar, hur ert kompletta erbjudande ska se ut och hur ni bäst organiserar försäljningsarbetet och motiverar säljarna.

Vill du ha mer detaljer om denna workshop? Enklast är i så fall att du skickar ett email till mig på michael.engstrom@ahrens.se. Så skickar jag mer information.

 

Michael Engström
Michael är VD, delägare och tillväxtkonsult på Ahrens & Partners. Han började karriären som säljare och gick snabbt vidare till säljchef, produktchef, marknadschef och har varit VD för tre bolag. I 14 år har han bott och arbetat utomlands, Danmark, Holland, Tyskland och USA. Han har också provat på många olika branscher, från papper till mätutrustning för optisk media. Michael har läst ekonomi och marknadsföring på Lunds universitet och har en MBA från universitetet i Sheffield.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 − två =