Sluta snacka tillväxt!

fokus22Nu har det hänt. Äntligen! En stackars skåning som inte står ut med vårt eviga tjat om tillväxt har lämnat en LinkedIn grupp. Och han gjorde det inte utan att lämna sitt första och samtidigt sista bidrag till gruppen: ”jag lämnar gruppen för att jag är trött på Ahrens ständiga tjat om tillväxt”. Tyvärr, ingen Like på den kommentaren från någon. Men han kan få en av mig. Tack att du lämnar: LIKE!

Vi brinner för tillväxt. Vi tror på att tillväxt kan skapas i alla branscher. Och vi njuter av när vi blir kallade förutsägbara, vi gillar när vi får kommentaren att vi skriver om samma sak om och om igen. För det är så det är. Tillväxt kan skapas i alla branscher.

Och det finns 10 huvudsakliga hinder för Lönsam, Uthållig och Snabb Tillväxt:

  1. Att vilja och att våga växa
  2. Att hitta kundsvordomarna och kombinnovera
  3. Att fokusera hårt i både produkt och kundperspektivet
  4. Att bygga en självfinansierad tillväxtaffär
  5. Att skapa en säljmaskin
  6. Att bygga en skalbar leveransmaskin som klarar uppväxling
  7. Att skaffa ett ledargäng som vill och kan växa
  8. Att bygga en rekryteringsfabrik
  9. Att behålla småföretagskänslan
  10. Att i tillväxt behålla företagets själ och medarbetarnas trygghet

Det är dessa hinder vi försöker att få er att gå förbi. Det är lösningar till dessa hinder vi leverar.

Vår vän, LinkedIn grupp avhopparen, hade uppenbarligen problem med det första hindret: att vilja och våga växa. Och det är han inte ensam om. Det är det absolut största hindret för tillväxt. Så därför fortsätter vi att envetet snacka om tillväxt. För att hjälpa alla om tvivlar att inse att det är möjligt. Och att det inte är omöjligt att lyckas.

Bra att vår bittre skåning lämnade gruppen. Så kan de andra som lämnar sina Likes få göra det i fred och börja att få tillväxtdrömmar. För det är det vi på Ahrens är här för: att förverkliga alla företags tillväxtdrömmar.

Lars Diethelm
25 års arbete i och med snabb tillväxt och exponering för hundratals tillväxtföretag har satt sina spår. Lars ser tillväxtmönster och tillväxtmöjligheter som få och brinner för att förverkliga företagens tillväxtdrömmar. Som tillväxtkonsult inom Ahrens & Partners får han många möjligheter att bevisa vad han går för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 4 =