Testa din skapa-tillväxt-förmåga

Varför lyckas vissa ledare skapa lönsam, uthållig och snabb tillväxt när andra inte gör det? Varför klarar vissa av att kontinuerligt skapa nya tillväxtaffärer när de flesta inte ens klarar en? Förmågan att skapa tillväxt beror på ledningens kunskap, erfarenhet och metoder. Men chansen att lyckas påverkas också i högsta grad av hur ledaren är som person.

Vi har arbetat med tillväxtbolag i 25 år och inom ramen för vår forskning gjort jämförelsestudier mellan ledare i tillväxtföretag och ”vanliga” företag. Resultaten visar att det finns tydliga skillnader mellan tillväxtledare och ledare i referensföretagen, och att flera egenskaper är klart utmärkande för ledare i tillväxtföretag…

Är du nyfiken på vilka de kritiska egenskaperna är? Nu har du chansen att testa dig själv.

Har du vad som krävs för att skapa tilväxt?

Vi har tagit fram en minivariant av vårt verktyg Growfile – ett personlighetsinstrument som vi ofta använder i arbetet med våra kunder. Growfile visar vilka områden ledaren behöver adressera, själv och i sin organisation, för att klara trycket i tillväxtmiljön och lyckas med sin tillväxtresa.

PDF Förmågan att skapa tillväxtI den här rapporten lyfter vi fram de 10 egenskaper som är kritiska för förmågan att skapa tillväxt.
Från rapporten:

  • Att hitta ett tidsmonopol – en förutsättning för tillväxt
  • De 10 kritiska egenskaperna hos en tillväxtskapare
  • Självdiagnos – hur stark är din ”skapa-tillväxt-förmåga”

Ladda ner rapporten och testa hur du ligger till jämfört med tillväxtledarna.

Klicka här: ”Förmågan att skapa tillväxt – Har du egenskaperna som krävs för att starta en tillväxtresa?”

 

 

 

Lars Diethelm
25 års arbete i och med snabb tillväxt och exponering för hundratals tillväxtföretag har satt sina spår. Lars ser tillväxtmönster och tillväxtmöjligheter som få och brinner för att förverkliga företagens tillväxtdrömmar. Som tillväxtkonsult inom Ahrens & Partners får han många möjligheter att bevisa vad han går för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 2 =