Tillväxt på riktigt – Ahrens satsar med Anne Klåve!

I år så är det 7 år sedan vi, dvs Michael Engström och Lars Diethelm, har tagit över Ahrens. Det har varit sju fantastiska år där vi har fått jobba med några av Sveriges bästa tillväxtföretag och fått hjälpa över 100 företag genom aktiva insatser. Så sju bra år ligger bakom oss.

Vår ledstjärna är ”att förverkliga alla företagarnas tillväxtdrömmar”. Och sett ur den aspekten har det varit sju dåliga år för vi har endast lyckats att hjälpa över 100 bolag, inte alla! Och så kan vi inte ha det. Men vems fel är det??

Vi har frågat Michael och Lars hur det kunde gå så illa. Lars svarar: ”Både Michael och jag älskar att jobba hands on och vi har turats om att vara VD i bolaget – men vi har båda misslyckats”. Michael kompletterar: ”Misslyckats är kanske att ta i med tanke på våra siffror gällande tillväxt och lönsamhet men om vi ser till utväxlingen så borde vi definitivt ha lyckats bättre. Över 100 bolag räcker inte på långa vägar. Dags att testa någonting nytt.”

Sagt och gjort: från och med den 6 april 2020 kommer Anne Klåve med ett förflutet från ett riktigt tillväxtföretag ta över spakarna!

Mottot kommer att vara ”Tillväxt på riktigt” och första året hade vi tänkt att fokus skulle ligga på ”Värderingar på riktigt”. För Anne har jobbat med att få alla i bolaget att dra mot samma håll, jobba mot samma mål, se till att alla blir bättre. Anne har anställt över 150 talanger på tre år och alla anställdes baserad på företagets värderingar. Anne tror med andra ord på det som så många rynkar näsan till. ”Värderingar på riktigt” skulle det bli!

Men nu blir det annat. De gångna veckorna har vi hjälpt många av våra kunder att undvika stupet. Många av dem har drabbats hårt medan andra har varit tvungna att växla upp för att klara efterfrågan. Vi har efter vår bästa förmåga hjälpt dem alla. Det är detta som Anne nu får hoppa in i. Tillväxt på riktigt gäller fortsatt men den närmaste tiden kommer det bli att hjälpa så många som möjligt att undvika stupet.

Välkommen Anne! Du är mer behövd än någonsin!

 

 

 

 

 

Lars Diethelm
25 års arbete i och med snabb tillväxt och exponering för hundratals tillväxtföretag har satt sina spår. Lars ser tillväxtmönster och tillväxtmöjligheter som få och brinner för att förverkliga företagens tillväxtdrömmar. Som tillväxtkonsult inom Ahrens & Partners får han många möjligheter att bevisa vad han går för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva + 10 =